Halaman Utama    Produk     Pelan Pemasaran     Testimoni     Galeri     Info Syarikat     Cara Sertai     Daftar    Berita   FAQ   Admin 
  Laman web ini dibawakan oleh : Abdul Rahman (admin) Email : lookinvest2007@gmail.com Telefon : 0107999525   

RAHSIA SULIT TERONGKAR !!

Anda Kini Boleh  Jadikan Telefon Bimbit Sebagai Income Tambahan

Walaupun DiBuat Secara Santai & Partime.

TERBUKTI !!! Income Melebihi 4 Angka Sebulan 

Secara Pasif Memang Tiada Masaalah

INGAT  !! GUNAKAN DENGAN Bijak !!



Ini merupakan satu-satu nya peluang perniagaan yang amat jarang sekali kita temui di Malaysia ini.
Hanya dengan modal yang amat kecil kita sudah boleh bekerjasama dengan syarikat-syarikat gergasi untuk menjalankan perniagaan yang amat menguntungkan diri kita sendiri.

 
 

Kini potensi bisnes simkad/prepaid Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan komunikasi hingga ke negara-negara Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan beberapa ratus juta lagi pengguna  handphone yang ada di negara2 tersebut.....inilah peluang terbaik anda rujuk kepada mereka yang belum pakai tunetalk anda akan jumpa...

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni..RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 600+ + ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi..

 Industri Telekomunikasi merupakan satu teknologi yang hebat.Statistik hasil kajian SKMM menunjukkan lebih 37 juta nomber talipon HP telah didaftar.50% dari pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan.Sebanyak RM2.6 bilion bayaran bil talipon bimbit dalam sebulan.SMS pula sebanyak 93 juta telah dihantar pada tahun 2011.Banyangkan potensi kita terlibat dalam menjadi penjual dan pengguna tunetalk toneexcel ini.

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa?Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..



Banyak kelebihan jika anda menggunakan simkad Toneexcel ni....jadilah pengguna bijak bukan pengguna setia..kayakan diri sendiri lebih baik dari terus kayakan tauke telco sahaja..Cuba lihat promosi-promosi yang tak putus-putus dari Toneexcel utk penggunanya. Anda tak mungkin akan jumpa syarikat telco lain yang bergitu bermurah hati dengan pengguna simkadnya..

 


 
 
 


Ketika ini perniagaan dalam bidang telekomunikasi telah menghasilkan pendapatan berbilion ringgit kepada tauke-tauke telco. Adakah anda masih nak biarkan hanya mereka yang mengaut keuntungan dan kita cuma jadi pengguna seumur hidup? Masanya dah tiba untuk anda sama2 menjana pendapatan yg amat lumayan ni. Tak perlu anda buka syarikat telco anda sendiri sebab dgn jadi PENGGUNA YANG BIJAK anda juga mampu meraih pendapatan ratusan ribu malah tak mustahil jutaan ringgit..

Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara....pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja?

 

Testimoni mereka-mereka yang berjaya

Inilah hasilnya, Sifu Mazelan Abas beli kereta BMW ni RM340 ribu secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel ni ialah RM400 ribu++ sebulan....
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.

Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..

Antara kekuatan program WOW Toneexcel

  • Syarikat adalah kukuh – Prepaid ini di pacu oleh syarikat Tune Talk iaitu sebuah organisasi di dalam kumpulan syarikat Tune Group. Syarikat CELCOM mempunyai 37% saham di dalam syarikat ini. Syarikat pengendali program pula, iaitu Tone Excel Sdn Bhd mempunyai pengalaman luas dalam aktiviti pemasaran rangkaian.
  • Pasaran amat meluas – Prepaid adalah satu produk yang sentiasa digunakan oleh orang ramai. Dengan pengguna prepaid berdaftar di Malaysia berjumlah 27 juta orang, pasarannya adalah amat menakjubkan. Ramai orang yang menggunakan 2-3 talian seorang. Sejak dilancarkan, program ini telah mempunyai 730,000 ahli.
  • Pendapatan pasif lumayan - Imbuhan BONUS RUJUKAN (Menaja) RM20 seorang dan KOMISYEN Top Up antara 6% hingga 13% yang diberikan oleh program ini, walaupun nampak kecil tetapi jika dilakukan secara konsisten untuk jangka panjang ia mampu memberikan pulangan yang lumayan. Walaupun anda tidak lagi agresif mempromosi, pendapatannya adalah berterusan dari kumpulan yang telah anda bina. Selagi mereka menambahnilai Top Up prepaid tersebut, selagi itu anda menerima imbuhannya.
  • Potensi pendapatan tanpa had – Anda boleh merujuk atau menaja orang baru tanpa sebarang had bilangan. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Paling menarik, peserta boleh mempunyai beberapa akaun serenta tertakluk kepada had maksima 10 akaun sahaja.
  • Hak eksklusif pengedaran – Apabila anda menyertai program sebagai ahli, anda secara otomatik boleh menaja rakan baru menyertai anda. Penyertaan tidak boleh dilakukan di kedai-kedai menjual prepaid seperti kebiasaan penjualan Sim Kad prepaid lain yang ada di pasaran.
  • Sistem pengedaran mudah - Sistem affilates online mempromosi laman web sebegini memberikan alternatif kepada mereka yang sedang bekerja kerana ia amat mudah dilakukan. Anda tidak perlu menjual apa-apa produk, sebaliknya hanya mempromosi dan mengajak rakan-rakan anda untuk turut serta dalam program ini. TIADA PENJUALAN! TIADA STOK PRODUK!
  • Kos dalam kemampuan – Jika anda ingin memulakan perniagaan, selalunya kos untuk memulakannya adalah  tinggi, Dalam program ini, anda hanya perlu mengubah rangkaian talipon yang sedia ada ke prepaid Tone Excel WOW. Dengan hanya RM90, anda mendapat segala manfaat selaku pengguna TuneTalk dan manfaat kewangan program ini. Kadar untuk layak dibayar komisyen pula sangat rendah iaitu Top Up RM20 sahaja sebulan. Saya pasti ramai yang Top Up lebih dari itu.
  • Peluang meningkatkan pendapatan – Program ini menyediakan platform untuk anda meningkatkan lagi pendapatan KOMISYEN Top Up. Anda boleh menjadi Junior Centre, ‘Service Center’ yang menawarkan komisyen Top Up secara infiniti (tanpa mengira aras) atau meningkatkan lagi kedudukan dengan menjadi Cawangan Tone Excel.
  • Pengurusan yang pro-aktif - Banyak nilai tambah disertakan dengan program ini. Selain manfaat perlindungan insuran 100K, tebus mata tiket Air Asia, pihak pengurusan juga menjalankan aktiviti sokongan seperti mesyuarat bisnes di pejabat, latihan pembelajaran tentang bisnes ini, majlis pengiktirafan ahli dan cabutan bertuah bagi memberikan dorongan untuk ahlinya berjaya.
  • Penyertaan adalah terbuka - Sesiapa yang berumur 12 tahun keatas boleh menyertai program ini. Bagi orang yang bukan warganegara Malaysia, mereka hanya memerlukan paspot yang sah untuk turut serta. Syaratnya adalah hanya mempunyai akaun bank Malaysia untuk pembayaran bonus dan komisyen.
  • Masa menyebelahi anda - Untuk mendapatkan rakan dalam rangkaian anda, tiada tekanan masa yang dikenakan, Anda hanya bersaing dengan diri anda sendiri. Anda boleh mencari, katakan 10 orang dalam seminggu, anda juga boleh mencari 10 orang tersebut dalam masa 1 bulan atau 2 bulan. Segalanya atas kehendak dan usaha anda.
    Ada apa pada unlimited internet kalau anda boleh dapat unlimited income dengan simkad/prepaid tunetalk.    

Sebagai kesimpulan, segmen perniagaan pemasaran rangkaian berkembang pesat di serata dunia dan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang untuk mencipta kejayaan. Anda perlu mempelajari selok belok bagaimana menjayakan perniagaan ini.
Pasti ramai di antara anda yang telah didatangi oleh rakan-rakan yang membawa pelbagai jenis ‘peluang’ bisnes. Tetapi, adakah anda telah bersedia untuk melaburkan wang dan masa anda untuk membina bisnes tersebut sehingga berjaya? Adakah anda mempunyai pengalaman dalam proses membina rangkaian? Jika anda tidak punya pengalaman lagi, pelajari dulu konsep bisnes pemasaran rangkaian dan ketahui apa yang diperlukan untuk berjaya.

 
 
Sertai ToneExcelWOW.info dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Mamaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
Jangan Lepaskan Peluang Ini !!
 
 
Jumlah Ahli : 6
Ahli VIP : 1
Pelawat Online : 3
Jumlah Lawatan : 164060
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
010-7999525
email : admin@toneexcelwow.info


JimmiXS :: Sun,07,Aug,2016

gordon :: Thu,13,Aug,2015

ltrpjjln :: Sun,25,Jan,2015

mekledang :: Thu,13,Nov,2014

aepul :: Thu,06,Nov,2014

admin ::
:: Mon,03,Nov,2014 ::
Selamat Datang ke ToneExcelWOW.info -

Selamat Datang, web ini telah dilancarkan dengan resminya pada 6hb/Nov/2014.

Semua pesanan simkad tunetalk akan dipos kepada anda secara percuma ke seluruh negara.

Apa kata kita lihat video testimoni orang-orang berjaya dalam toneexcel ini:

https://www.youtube.com/watch?v=1y_bh54BWaE

Simkad ini akan habis dijual dan tidak akan bertahan lama dipasaran.Simkad ini akan habis terjual dalam

seminggu sahaja.Anda tidak perlu memasang apa-apa perisian untuk menggunakan simkad ini.

Simkad ini sesuai dengan apa saja jenis handphone yang anda gunakan...usah khuatir saya jamin.

Join bisnes kami sekarang dan buat pelaburan sekali sahaja seumur hidup tanpa perlu yuran bulanan.

Bayangkan anda setiap hari akan menerima income mencecah ribuan ringgit walaupun anda hanya duduk

di rumah tanpa bercakap kepada pelanggan anda.Ramai yang sudah bergelar jutawan dan bakal jutawan semenjak menyertai program kami,anda mahu ketinggalan?....Ini mungkin laman web yang sangat penting

untuk baca,kerana anda berkemungkinan tidak menemuinya lagi....Pertama yang anda perlu lakukan sebelum menikamati income ribuan ringgit ialah menjadi pengguna simkad tunetalk tone excel ini.

Selamat Maju Jaya

 

Terima Kasih

Rahman Zarim (idp 482894)

www.toneexcelwow.info

Tel: 0107999525

Admin

P.S. Belian melalui website ini hantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia

      -Percuma buku Hand Book cara register ahli tunetalk baru dan lain-lain maklumat.

     -Percuma T-Shirt Tunetalk.

     -Percuma flyer untuk tujuan promosi off-line

     -Percuma satu kotak bisnes kad tunetalk toneexcel

 
 
 
 

Penafian : Laman web ini adalah laman web sebuah service centre Program Toneexcel Wow oleh yang dikuasakan oleh Tune Talk dan bukannya laman rasmi
syarikat Tune Talk atau Tone Excel Sdn Bhd. Oleh itu, maklumat yang terdapat di dalam laman web ini tidak semestinya sama dengan maklumat yang dipaparkan
oleh kedua-dua syarikat berkenaan. Harap maklum.

toneexcelwow.info © 2014